Dikke Mik

Brabantse Volksmeziek uit Nuenen

Home

een voorstelling met Dikke Mik

 Volksmeziekgroep Dikke Mik voert u in een oer-Brabantse sfeer mee naar het lief en leed van alledag. Met de spreekwoordelijke blijheid van een Brabander, presenteren wij een boeiend muzikaal programma dat we op vermakelijke wijze aanmekaar praten.

De bezongen onderwerpen gaan zoal over vrijen, misdaad, drinken, stront, dood of ervaringen en adviezen hieromtrent. Ad libitum kunt u ook alom bekende liederen en instrumentale intermezzo’s verwachten. Het programma stemmen we af op de wensen van het publiek.

De zin voor ironie, de onbekommerde luchthartigheid en de optimistische levenskijk staan garant voor een vermakelijke vlucht uit de realiteit en drukte van alledag. Bij elke uitvoering kunt u er getuige van zijn dat het gebodene het hoge peil heeft dat wij ons ten doel stellen.

DSC 0008b Custom

Subcategorieën

 • nieuws

  23 maart aanstaande viert Dikke Mik hun 30 jarig bestaan.

  Onder het genot van een drankje in dorpscafe schafrath aan het park in Nuenen, kunt u vanaf 14.00 uur genieten van een muzikaal programma in oer Brabantse sfeer.

  Het repertoire is breed samengesteld. Voor elk wat wils: luisterliedjes en meezingers. Hevige smartlappen bepalen de toon. Huilen en lachen gaan hand in hand.

  De middag eindigt om 17.00 uur, waarna er nog genoeg tijd overblijft om nog een praatje te maken. Mocht u Dikke Mik nog niet kennen, dan is nu uw kans.

   

 • muziek


Copyright © 2013. All Righten voorbehouden